Pasca cu smantana

de Catalinaflorea in Dulciuri, 13 Apr 2015 | 2500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g smantana grasa
  • 10 linguri gris
  • 5 linguri faina(sau mai mult)
  • 150 g zahar
  • coaja de lamaie si portocala
  • 5 galbenusuri
  • esenta vanile
  • 8 linguri lapte
  • 8 linguri ulei
  • 8 linguri de zahar
  • 10-15 linguri faina
  • jumatate praf de copt
  • coaja de portocala
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu smantana:

Se amesteca bine smantana cu zahar, apoi se adauga galbenusurile, esenta si coaja de la fructe.

Se pune in ploaie grisul si faina si se amesteca bine.

Daca este prea lichida se mai pune faina.

Se pregateste baza amestecand laptele cu zahar pana se topeste, apoi se pune uleiul coaja si faina amestecata cu praful de copt.

Se pune baza in tava, iar peste se toarna smantana si se da la coptor (180) pana se coace si nu mai tremura smantana.Aproximativ o 45 minute-o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu broccoli si rosii